portret in opdracht
werkwijze en prijzen

 

     

Voormoederproject: Marie Amelie Raick: acryl op paneel 2m40 x 1m20


 

Portret in opdracht I

70 x 100 x 7 cm : Acrylverf op verhoogd paneel 2250,- excl.6% BTW


Portret in opdracht II

120 x 160 cm x 7 cm: Acrylverf op verhoogd paneel 2750,- excl.6% BTW


Werkwijze: de persoonlijke ontmoeting(en) met het model is voor mij de belangrijkse en meest essentiele basis van ieder portret. Tijdens deze sessie probeer ik mij in de persoon te verdiepen en maak ik tussen door werkfoto’s als documentatie voor het schilderij. Wanneer ik denk dat het portret zijn eindfase nadert nodig ik je uit om het werk te bekijken. Wanneer we allebei tevreden zijn dan wordt het portret afgewerkt en niet veel later afgeleverd. Levertijd* 4 / 6 weken.  Afmeting: afwijkend formaat mogelijk in overleg.


* Plaatsen van een opdracht = aanbetalen 50% van het afgesproken bedrag. Bij aflevering portret: betaling van het resterend bedrag

* Bezorgmogelijkheden en daardoor eventuele bijkomende kosten in overleg

* Levertijd mede afhankelijk van ingeplande exposities en lopende kunstprojecten.

* Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met me op: Klik op: contact met Meg Mercx

 


 

 

Scroll naar boven