mozaïek portret in opdracht

ï 


Mozaïek Binnenportret 60 x 40 x 4 cm : 1450,-  excl.6% BTW


Kleur: blauw- grijstinten.  Techniek: Kleurecht glas. Vorstbestendig. Gelijmd op verhoogd paneel. Zijkant geschilderd beton. Werkwijze: Ik baseer het portret op mijn persoonlijke ontmoeting met het model.  Tijdens deze sessie maak ik werkfoto’s als documentatie voor het mozaïek.  Levertijd*2 / 4 weken. Afmeting: Ander formaat mogelijk in overleg.


Mozaïek Tuinportret  60 x 40 x 4 cm : 1600,-  excl.6% BTW


Kleur: blauw- grijstinten. Techniek: Kleurecht glas. Vorstbestendig. Gelijmd op betonnen plaat. Werkwijze: Ik baseer het portret op mijn persoonlijke ontmoeting met het model.  Tijdens deze sessie maak ik werkfoto’s als documentatie voor het mozaïek. Ontwerp per mail. Levertijd*2 / 4 weken Afmeting: Ander formaat mogelijk in overleg. Voor vragen: klik op: contact met Meg Mercx


* Plaatsen van een opdracht = aanbetalen 50% van het afgesproken bedrag.

* Bij aflevering portret: betaling van het resterend bedrag

* Bezorgmogelijkheden en daardoor eventuele bijkomende kosten in overleg

* Levertijd mede afhankelijk van ingeplande exposities en lopende kunstprojecten.

Scroll naar boven